FÖRETAGFLYTT
SÄKERHETSUTVECKLINGEN UTAN OPERATIV STAB

BOKA EN GRATIS FLYTTKONSULENT I DAG

 

Kommersiell Flytt

Skicka oss en förfrågan och få en flytt konsulent ang. ditt företagsflytt.

Affärsflyttning i Stockholm, Göteborg och Skåne – Vi erbjuder  flyttjänster till små, medelstora och stora företag. Vår service kan sträcka sig från enkel transport till total flyttning. För totallösning kan vi erbjuda packning, flyttning, uppackning och rengöring.

Vi förstår hur stressfull och resurskrävande flyttning och allt arbete som kan vara, så vi är ett av de få företagen i Sverige som erbjuder att utföra flyttuppdrag med fullständig kompetens och all utrustning som krävs för att slutföra uppdrag.

Rengöring för affärer som:

Kontor, butiker, restauranger och liknande.

Vårt mål

Vi utför rengöring av kontor och andra affärslokaler som abonnemangsrengöring, huvudrengöring och / eller städning / flyttstädning. Vanligtvis skickar vi en rengöringshandledare / konsult för att kontrollera uppdraget och sedan få ett möte på plats efter behov. Vissa företag behöver en engångstvätt / flyttstädning / huvudrengöring. De flesta högtrafikföretag behöver abonnemangsrengöring där deras lokaler ska bibehållas och rengöras varje vecka i veckan. Andra kommer vara nöjda med rengöring en gång i veckan, där helgerna är mest idealiska för de där lokalerna är tomma för anställda och rengöringsmedlet kan genomföra mer noggrann rengöring utan avbrott.

Det kan finnas områden som kräver regelbunden rengöring än andra. Till exempel. Det kan finnas behov av rengöring av mottagning, cafeteria och sanitetsområden varje dag medan resten kan vara bekväm med enklare rengöring varje dag. Möjligen. Man kan också komma överens om att företagets anställda själva ger daglig torkning, disk, etc. så att du kan spara på rengöring. Variationerna är många och vi kan kombinera en städplan som passar dina behov.

I vissa fall kan avtal träffas där företagets egna medarbetare själva tillhandahåller städning, disk och liknande. På så sätt kan du spara på rengöring och samtidigt få professionell rengöring.

Det finns flera varianter, så GoService är redo att skräddarsy en lösning som passar dina behov. För en sak kan vi alla vara överens om att det är trevligt att träffa nya lokaler på morgonen och koncentrera sig på dagens uppgifter, vilket givetvis är bra för produktiviteten.

Om du vill konsultera en konsult gratis och icke bindande, fyll i formuläret nedan.

Få gratis flyttetilbud for privatflytning.

Flytning fra *

Antal m2

Flytning til *

Kontakt *

reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.