GoService är en leverantör av logistik- och städtjänster.

Vi hjälper våra kunder dagligen med utmaningar inom logistik och konstruktion. Vår specialitet är allt inom flytt och vad som är förknippat med det, inklusive omlokalisering, städning och renovering av fastigheter före / efter flyttning.

Vi är ett flexibelt serviceföretag med kompetenta medarbetare och underleverantörer med bevisade insatser. Därför är du garanterad ett professionellt arbete som gjorts av glada och motiverade proffs.

Vi består av en solid personal av slitstarka och serviceinriktade proffs som både kan ta tag i och samtidigt använda sina huvuden. Det är väldigt viktigt för oss att våra anställda och affärspartner tänker på och gör saker rätt från början.

Grundläggande värderingar

Vi betonar den nära kontakten, på samhället och att behandla varandra med respekt och proffesionellt. Det återspeglas i vår ledning och i vår personalpolitik. Vi upprätthåller nära personlig kontakt med våra kunder och presenterar möjligheter som är lätta att svara och svara så snabbt som möjligt. GoService är ett serviceföretag som tillhandahåller professionella tjänster till privata, företags- och offentliga institutioner. Vi har huvudkontor i Malmö, men vi har närvaro i form av samarbetspartners i hela Sverige, Danmark och i vissa fall i tyskland – alla med samma engagemang och stolthet, om uppgiften är liten eller stor. Vi är den enda i vårt slag!

Behöver du hjälp med en uppgift som vi kan hjälpa till med? Skicka din förfrågan och kontakta dig snabbt.

Få gratis flyttetilbud for privatflytning.

Flytning fra *

Antal m2

Flytning til *

Kontakt *

reCAPTCHA Public Key not found. Both Public and Private keys must be set in order for reCAPTCHA to function.